EL CARTER JOLIU o unes cartes especials

Aquest conte ens explica la bonica història d’un alegre carter que arriba pedalant dalt la seva bici al món màgic dels contes per repartir entre tots els habitants les cartes que du dins la seva cartera: a casa dels tres ossets du una carta de la Rínxols d’Or; la bruixa dolenta que viu a la caseta de torró ha rebut correu comercial; el gegant treu del sobre una bonica postal, i el llop, que s’ha instal·lat a la cabana de l’àvia de la Caputxeta, rep una missiva urgent… Tots els personatges, obren les portes a l’alegre carter que, esgotat al final del dia, es retira a casa a prendre el te i… llegir també la seva carta!

Un llibre original i divertit de la parella Ahlberg que ha esdevingut tot un clàssic. Inclou sobres amb cartes de debò escrites pels vostres personatges de conte favorits!

Aquest conte ens permet treballar d’una manera divertida i entretinguda, les històries d’altres contes coneguts pels infants a través del recull de cartes. 

Aquestes actualment són un recurs poc conegut per als infants, és per això que a més a més, ens donaria l’oportunitat de treballar la comunicació a distància en el passat i com és una carta, esquema, paraules adequades per escriure’n una…. També aquest conte ens mostra els diferents tipus de lletra que hi ha, fet que ens dona peu a treballar les diferents tipologies textuals.