FES EL TEU PROPI RETRAT AMB PINTURA!

Aquesta és una activitat divertida i peculiar on els nens es divertiran molt fent-la i podran repassar les diferents parts del cos mentre es van dibuixant i pintant!!!

Podeu guardar el quadre que hauran fet i veure com la mida de les mans i els peus va variant a mida que els vostres petits artistes van creixent.

Juguem!

Primerament vam imprimir una foto recent del nen, la vam retallar i la vam enganxar a la part superior d’un paper gran on poder dibuixar totes les parts del cos. A continuació, ens vam pintar les mans i els peus i les vam apretar fermament sobre un altre full de paper. Aquesta experiència la vam aprofitar per parlar de la sensació que ens feia el pinzell sobre la pell, les pessigolles que ens feia i va ser molt divertit. Després ho vam deixar assecar tot per retallar-ho i enganxar-ho després.

Dibuix del cos fet per nen

Seguim amb la diversió:

El millor de l’activitat: enganxar les mans pintades estampades als braços i els peus al final de les cames. Queda una imatge fantàstica! El meu fill ha enganxat la pintura a la porta de la seva habitació i sempre que passa riu divertit i es mira les seves mans i els seus peus.

Oportunitats d’aprenentatge:

  • Creativitat
  • Coordinació òculo-manual
  • Treballar/recordar les diferents parts del cos
  • Desenvolupament de la motricitat fina