Loading...
jocs educatius2020-04-15T13:18:14+00:00

Últims Jocs al blog

Ara toca divertir-se mentre aprenem coses noves

EXPERIMENT CIENTÍFIC AMB BICARBONAT

Aquest experiment científic és una activitat molt divertida per als nens on els permet explorar el bicarbonat i el vinagre de colors. La reacció entre aquestes dues propietats sempre és emocionant de veure i els nens es divertiran afegint vinagre de diferents colors a l'experiment. És una manera fantàstica de fomentar el pensament i les habilitats científiques.

BOSSES SENSORIALS DE BUSCADORS DE TRESORS

Les bosses sensorials de buscadors de tresors són una activitat ideal i tranquil·la per mantenir les mans petites ocupades i entretingudes al cotxe, cites, compres i altres situacions necessàries on hem de mantenir el petit ocupat.

EXPERIMENTACIÓ AMB GELATINA A LA TAULA DE LLUM

L'experimentació és important perquè els nens descobreixin el seu entorn, que possibilita una font inesgotable de coneixement. Aquest cop hem escollit gelatina de diferents colors i sabors perquè coneguin de forma natural els diferents estats de l'aliment.

Vols rebre les novetats?

Dona’t d’alta per rebre els últims jocs

Els jocs educatius són un excel·lent recurs per treballar amb els nens. És la manera més estimulant i motivadora per fer que els infants estiguin predisposats a apendre nous conceptes.

El joc és la seva manera de divertir-se i la millor manera de fer que estiguin concentrats en allò que els hi agrada. Així que mitjaçant els jocs educatius correctes podem ajudar-los a desenvolupar-se com a persones i millorar moltes de les seves habilitats.

El joc potencia les habilitats dels nens, i els ajuda en el seu desenvolupament futur

Mitjançant el jocs infantils els nens i nenes poden socialitzar amb altres nens i amb adults.

Go to Top