Loading...
Manualitats infantils2020-05-03T23:31:11+00:00

Últimes manualitats

Espero que us agradi a vosaltres tant com als nens

FES EL TEU PROPI RETRAT AMB PINTURA!

Aquesta és una activitat divertida i peculiar on els nens es divertiran molt fent-la i podran repassar les diferents parts del cos mentre es van dibuixant i pintant!!! Podeu guardar el quadre que hauran fet i veure com la mida de les mans i els peus va variant a mida que els vostres petits artistes van creixent.

SAFATA DE SAL DE L’ARC DE SANT MARTÍ

Aquesta és una activitat divertida que convida a treballar la preescriptura. El més important d’una safata de sal de l’arc de Sant Martí és que és una activitat educativa, per nens de totes les edats, barata de muntar i els nens es divertiran durant hores.

Pintura infantil

Per tota la família

Les manualitats infantils no només són pels nens de la casa

Tothom parla de manualitats infantils, quan en realitat són una oportunitat perfecta per passar una estona en família. Ajudem als nostres fills amb les seves activitats i tots junts ens ho passarem bé.

No és necessari ser petit per fer manualitats, recuperem el nen que portem dins i agafem cartró i tisores i passem una bona estona.

“El nen que té llibertat i oportunitat de manipular i utilitzar la seva mà en una forma lògica, amb conseqüències i utilitzant elements reals, desenvolupa una forta personalitat. “
Maria Montessori

Go to Top