Materials2020-04-22T18:27:31+00:00

Categories de materials

Aquí pots trobar tots els materials necessaris per les teves manualitats amb nens o pels seus jocs

Últims articles

Fes un cop d’ull
als nostres posts

FES EL TEU PROPI RETRAT AMB PINTURA!

Aquesta és una activitat divertida i peculiar on els nens es divertiran molt fent-la i podran repassar les diferents parts del cos mentre es van dibuixant i pintant!!! Podeu guardar el quadre que hauran fet i veure com la mida de les mans i els peus va variant a mida que els vostres petits artistes van creixent.

EXPERIMENT CIENTÍFIC AMB BICARBONAT

Aquest experiment científic és una activitat molt divertida per als nens on els permet explorar el bicarbonat i el vinagre de colors. La reacció entre aquestes dues propietats sempre és emocionant de veure i els nens es divertiran afegint vinagre de diferents colors a l'experiment. És una manera fantàstica de fomentar el pensament i les habilitats científiques.

BOSSES SENSORIALS DE BUSCADORS DE TRESORS

Les bosses sensorials de buscadors de tresors són una activitat ideal i tranquil·la per mantenir les mans petites ocupades i entretingudes al cotxe, cites, compres i altres situacions necessàries on hem de mantenir el petit ocupat.

EXPERIMENTACIÓ AMB GELATINA A LA TAULA DE LLUM

L'experimentació és important perquè els nens descobreixin el seu entorn, que possibilita una font inesgotable de coneixement. Aquest cop hem escollit gelatina de diferents colors i sabors perquè coneguin de forma natural els diferents estats de l'aliment.

Go to Top